Thalgo

Algás natúrkozmetikumok…

A világhírű THALGO professzionális kozmetikumok a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitott a bőr ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Kezdetektől vezető szerepet töltött be a tudomány és a tengeri kutatás területén. Minden Thalgo termék valódi thalasso koktél a bőr és a szervezet számára, amely garanciát ad a hatékony és magas szintű bőrápoláshoz.

Egyedi eljárással rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát MMA (Micronizalt Marine Algae), mely az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható. Az algás natúrkozmetikumok különlegessége, hogy felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100 %-ig bejutnak a bőr mélyébe. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

A Thalgo teljesen más megközelítésű kezelései, gyorsabb és hatékonyabb eredményeket produkálnak a tengeri hatóanyagoknak köszönhetően.

A Thalgo nem csak a külső bőrápolást tartja szem előtt, hanem a belső szépségápolás is szerves részét képezi szalonkezeléseinek és az otthoni bőrápolásnak egyaránt. Ezért saját fejlesztésű táplálékkiegészítőkkel támogatja meg belsőleg a külső szépséget.

A THALGO tengeri hatóanyagos és algás kozmetikumok a nőknek különösen kedveznek, mivel ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és fitohormonokban rendkívül gazdagok.

– rendben tartják a hormonális egyensúlyt

– erősítik a női „éntudatot”

– különös szépítő hatással vannak a bőrre

– a léleknek is megadja a természetes gondoskodást

Természetesen nem csak a hölgyek élvezhetik a tengeri szellő érintését, az uraknak megszületett a Thalgomen sorozat, amely teljes mértékben a férfi bőr igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve.

A Thalgo teljeskörű, egyedi professzionális bőrápolással és szépségtanácsadással a Thalgo képzési program keretein belül ismerkedhetnek meg kozmetikusaink.

Termékkategóriák