NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ HAMAROSAN
nap
óra
perc
másodperc
ELINDULT A NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ -15% A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE
🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését.

Két ünnep között zárva tartunk, valamint 2022.01.03-tól 2022.01.10-ig a személyes fogadás is szünetel!⛄

Hidratáló arckrémek

HYDRA – INTENZÍV HIDRATÁLÁS ÉS FELTÖLTÉS
Hidratáló arckrémek, hidratáló krémek, maszkok

Hydra termékcsalád az igazi intenzív hidratáló és feltöltő család, mely minden szárazabb, vízhiányosabb bőrnek tökéletes megoldást nyújt, akár fiatal vagy idősödő a bőr. Amennyiben a dehidratáltság a legnagyobb probléma akkor ezen termékcsalád arckrémei és szérumjai azonnal megoldják a problémát, pótolják a bőr elvesztett nedvességtartalmát, ragyogóvá varázsolják és feltöltik azt. Nem csak a száraz bőrnek van szüksége hidratálásra, hanem a pattanásos bőrnek is, hiszen minden bőrtípust táplálni kell és segíteni őt, hogy felvegye a harcot a problémákkal szemben.

A szérumok, arckrémek gazdag hatóanyagaik közé tartozik többek között az organikus jojobaolaj, kakaóvaj, barackmagolaj, gránátalmaolaj és olívaolaj. A hidratáló arckrémek, maszkok, szérumok minden bőrtípusra alkalmazhatóak, még a kombinált bőrű egyének is megtalálják a megfelelő szérumot és hidratálót.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.