NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ HAMAROSAN
nap
óra
perc
másodperc
ELINDULT A NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ -15% A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE
🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését.

Két ünnep között zárva tartunk, valamint 2022.01.03-tól 2022.01.10-ig a személyes fogadás is szünetel!⛄

Anti-Age 45+

YOUTH, ANTI-AGE+- INTENZÍV MEGÚJULÁS
Green Skincare anti-age 40 éves kortól

Ránctalanító krém 40 felett? A Gren Skincare Anti-age 40+ termékcsaládja erre specializálódott, ugyanis tökéletesen kezeli a már megjelent ráncokat és a megereszkedésnek indult bőrt. Nem csak a ráncok mélységét csökkentik a termékek, hanem a ráncok felületét és hosszát is, ezzel adva a bőrnek egy intenzív megújulást, fiatalodást, feltöltődést, tehát Anti-age hatást! Termékeink között megtalálod a számodra tökéletes éjszakai és nappali krémet is. Ez a termékcsalád nem pusztán egy szemránckrém hanem sokkal több annál, a bőr fiatalítását képviseli!

A kollagén- és elasztin szint csökkenése az arc alsó részének megereszkedését okozza. Ekkor a bőrből már hiányzik a feszesség és megjelennek a ráncok. A Youth+ termékcsalád 6 tagból áll, legfontosabb hatóanyagaik pedig az organikus hialuronsav, szezámolaj, kakaóvaj, borágó olaj és akácmézga, melyek harcba szállnak a ráncos, karikás szemekkel, a megereszkedett bőrrel tehát fiatalító, anti-age hatásuk megkérdőjelezhetetlen.
Maradj kortalan a Green Skincarrel!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.