FIGYELEM! A 2020. december 17-én 12:00 után leadott rendelések 2021. január 4-én kerülnek feladásra. Köszönjük a megértést és a türelmet.

FIGYELEM!
A 2020. december 17-én 12:00 után leadott rendelések 2021. január 4-én kerülnek feladásra.
Köszönjük a megértést és a türelmet.

Spalazzomed a kozmetikusokért

Új anyagot keresel? Magasabb szintre emelnéd a kozmetikád? Váltanál? Ha te sem elégszel meg az átlagossal és szeretnél kitűnni a szakmából, akkor jó helyen jársz! Ismerkedj meg a THALGO prémium minőségű algás és TEGODER high-tech kozmetikumokkal és nyújts exkluzív kozmetikai kezeléseket vendégeidnek. Szerezz magabiztos elméleti és gyakorlati tudást a kozmetika olyan területein, mint az anti-ageing, MESOTER tűs-és tűnélküli mezoterápia, gyógynövényes- és savas hámlasztás, STARPIL WAX professzionális szőrtelenítő eljárások és a MINA HENNA BROW szemöldök styling.

SPALAZZOMED

beauty wellness & medical

Spalazzomed 360°

Küldetésünk már közel 10 éve a szépségiparban dolgozó szakemberek prémium minőségű kiszolgálása. Mi nem csak a professzionális termékeket kínáljuk, hanem a hozzájuk tartozó magas szintű elméleti és gyakorlati tudást, speciális kezelési technikákat, belső szépségápolási ismereteket, komplett kezelési és szolgáltatási rendszert, hogy magabiztos és profi lehess. Szeretnél több elégedett, visszatérő vendéget a kozmetikádba? Szeretnéd növelni a bevételeidet? Akkor figyelmedbe ajánljuk kozmetikusoknak szóló továbbképzéseinket! Szolgáltatásaink felölelik a manapság népszerű területeket a kozmetikában, mint az algás natúr vonal, anti-age sorozatok, tűs-és tűnélküli mezoterápia, savas hámlasztás és naprakész lehetsz az olyan legújabb kozmetikai trendekből is, mint a BB glow eljárás, szuper elasztikus waxokkal és cukorpasztával való szőrtelenítés és henna szemöldök styling. Ismerd meg képzési programunkat, válaszd azt, amely segíti a szakmai fejlődésed és tanulj nálunk profi trénerektől!

kozmetikus képzések a Spalazzomednél

Folyamatosan jelennek meg új termékek és kezelések a kozmetika területén is, így a folyamatos tanulás és fejlődés az egyik záloga a szakmai sikerességnek.
Akik hosszú távra terveznek, azok számára hasznos befektetés egy képzés vagy tanfolyam elvégzése. Kozmetikus képzéseink felölelik a manapság népszerű területeket, mint például az anti-age arcápolás, mezoterápia, savas hámlasztás, henna szemöldök styling vagy a különféle szőrtelenítési eljárások alacsony olvadáspontú waxokkal és cukorpasztákkal. Válogass tanfolyamainkból és garantáltan visszatérő venégkörre számíthatsz!

A Mesoter komplett kezelőrendszert biztosít a kozmetikus szakemberek számára tűs vagy akár tű nélküli mezoterápiás kezelés során. Biztonságos mezoterápiás eljárás, biztonságos kezekben!

SAVAS HÁMLASZTÁS TANFOLYAM

Budapest, Január 25.

Laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai savas hámlasztó rendszer. Speciális képzéshez kötött kezelési rendszer kizárólag orvos és kozmetikus szakemberek számára.

HYALU-PROCOLLAGÉNE TANFOLYAM

Budapest, Január 28.

Feltölt- Kisimít- Ránctalanít!
A megújult ránctalanító sorozat egy kezelésben egyesíti a kollagén és hyaluron pótlást, amelyre 25 éves kortól szüksége van bőrünknek.

MINA HENNA STYLIST KÉPZÉS

Budapest, Február 01.

A Mina Henna egyedülálló, saját formulával rendelkező hennafesték, amely kiemelkedik versenytársai közül. Ismerd meg a henna szemöldökfestés biztonságos és hatékony technikáit.

MESO BB GLOW TANFOLYAM

Budapest, Február 08.

A BB GLOW Innovatív kezelési eljárás, amely tökéletesen homogenizálja a bőrfelszínt, egyenletes színtónust kölcsönöz és ragyogást biztosít a bőrnek. Az eredmény – problémáktól mentes, porcelán bőr.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.