NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ HAMAROSAN
nap
óra
perc
másodperc
ELINDULT A NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ -15% A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE
🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését.

Két ünnep között zárva tartunk, valamint 2022.01.03-tól 2022.01.10-ig a személyes fogadás is szünetel!⛄

Kozmetikus regisztráció

Kedves Kozmetikus!

Amennyiben érdeklődsz a Spalazzomed kínálatában szereplő professzionális kozmetikumok (Thalgo, Tegoder, Mesoter, Starpil és Mina Henna) iránt és szeretnél rendelni, kérünk regisztálj a kozmetikus regisztrációs felületen.

A szakmai regisztráció során szükségünk lesz a szépségipari szakmai bizonyítványod másolatára, melyet fénykép formában tölthetsz fel.

Kozmetikusként szakmai árakat látsz a felületen, valamint azokat a professzionális, kabin kiszerelésű termékeket, amelyeket kizárólag szalonhasználatra értékesítünk.

A regisztráció sikerességéről az e-mail címedre egy megerősítő üzenetet küldünk. Ha nem találod a leveleid között az üzenetet, kérünk nézd meg a spam mappádat is, mert előfordulhat, hogy ott landolt a levél.
Ha egy munkanapon belül nem vesszük fel Veled a kapcsolatot, valószínűleg technikai probléma adódott, ilyenkor kérjük keress minket a lentebb megadott elérhetőségek egyikén.

Az általunk megerősített regisztrációt követően máris lehetőséged van a vásárlásra. A kiválasztott termékeket a kosarad megtekintésével tudod nyomonkövetni és a rendelésedet leadni.

A termékek melletti szivecske megnyomásával kívánságlistára helyezhetsz termékeket, így könnyedén visszatalálsz a neked szimpatikus termékekhez.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.