NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ HAMAROSAN
nap
óra
perc
másodperc
ELINDULT A NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ -15% A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE
🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését.

Két ünnep között zárva tartunk, valamint 2022.01.03-tól 2022.01.10-ig a személyes fogadás is szünetel!⛄

Okok, amiért megéri inkább profira bízni a szemöldökfestést!

Megosztom!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest

Ugye megtörtént már Veled is, vagy legalább valamelyik barátnőddel, családtagoddal, hogy valamilyen bakit elkövettetek az otthoni szemöldökfestés, – szedés, – igazítás során? Elég bosszantó, sőt időt, energiát és pénzt vett el tőletek ez az egész próbálkozás, ezért nem véletlen, hogy sokan ma már inkább profikra bízzák az egész folyamatot, hiszen ott kevésbé éri őket negatív meglepetés vagy kudarcélmény. Mi is inkább azt javasoljuk Neked és minden olyan ismerősödnek, akinek már sikerült lyukra futnia, hogy keressetek fel olyan szakembert, aki erre specializálódott! Higgyétek el nagy valószínűséggel ők pozitív meglepetéssel fognak szolgálni!

De mi mindenben jobb egy profi?

1. Tervez mielőtt festene

A tervezés során szakszerűen kiszedi, ezzel megformázza a szemöldöködet. Sokan ma már a szemöldökcsipeszen túllépve újabb technikákat – gyanta, cérna – alkalmazva távolítják el a felesleges szálakat. Ezt követően megtervezi, hogy milyen forma áll jól az arcszerkezetedhez. Vannak olyan szemöldök stylistok, akik profi aránymérővel rajzolják meg az arcvonalaidhoz leginkább passzoló formát.

2. Professzionális termékekkel dolgozik

Egy profi kifejezetten olyan anyagokat visz fel szemöldöködre és ezzel a bőrödre is, melyek kifejezetten tartós szemöldökfestésre lettek kifejlesztve, így biztos lehetsz abban, hogy megfelelő anyagok érik a bőröd. Sokan, akik otthon próbálkoznak szemöldökfestéssel, sokszor nem tudják, hogy milyen festéket és más különböző anyagot hogyan és milyen arányban keverjen ki a szemöldökfestéshez, így olyan jelentős károkat hagyhatnak maguk után melyek akár visszafordíthatatlanok.

3. Tudja, hogy melyik szín áll jól Neked

Mielőtt kikeverné Neked a színt közösen megbeszélitek, hogy Neked milyen elképzeléseid vannak, illetve, ő mit javasol. Hidd el valószínűleg nem a Te szemöldököd az első, amivel dolgozik, így érdemes megfogadni a tanácsokat és javaslatokat, amiket tőle kapsz. Figyelembe veszi bőrszíned, hajszíned, tónusaid és ezekkel összhangban fogja kiválasztani azt az árnyalatot, amelyik a leginkább passzol ezekhez a paraméterekhez, és a legtermészetesebb hatást nyújtja.

4. Tisztában van azzal amit csinál

Bármelyik fázisban is legyetek a szemöldök styling-nak, biztos lehetsz abban, hogy egy profi tisztában van az egyes lépések szakszerű végrehajtásával. Ez egyrészt gyorsítja is a szemöldökszedési, – festési, és – ápolási folyamatot, valamint Neked időt és energiát spórol meg. Teljes nyugodtsággal, egy jót cseverészve feküdhetsz ott, hiszen amikor elkészül tutira nem olyan lesz a szemöldököd, mint az otthoni próbálkozások során.

+1 Szempilládat is ki tudja festeni

Sokan a tartós szemöldökfestést követően tartós szempillafestést is kérnek, amit azért valljunk be elég nehéz saját magunknak megcsinálni. Vannak azonban olyan szemöldök festékek, melyek alkalmasak arra, hogy a szemöldöködhöz hasonlóan szempilláidat is több hétre sötétebbre varázsolják. Ezt a procedúrát tényleg a lehető legnagyobb precizitással kell elvégezni, így ne próbálkozz otthon vele, ugyanis nagyon kellemetlen, szúrós érzés, ha belemegy a szemedbe a festék!

További bejegyzések a kategóriában

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.