NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ HAMAROSAN
nap
óra
perc
másodperc
ELINDULT A NAGY TAVASZI BEAUTY AKCIÓ -15% A MEGJELÖLT TERMÉKEKRE
🎄 Karácsonyig szeretnéd megkapni a csomagod? Add le rendelésed 12. 21. kedd 12:00 óráig! Azt követően 2022. január 3-án kezdjük meg a rendelések feldolgozását és kiküldését.

Két ünnep között zárva tartunk, valamint 2022.01.03-tól 2022.01.10-ig a személyes fogadás is szünetel!⛄

Tippek otthoni gyantázáshoz

Megosztom!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest

Mivel itt a jó idő, ideje, hogy a szoknyák, rövidnadrágok előkerüljenek a szekrény mélyéről, ami egyúttal azt is jelenti, hogy most már nincs hová elnapolni a szőrtelenítést. A gyantázás nem a legkellemesebb érzés, de a tökéletes megjelenés érdekében érdemes egy kis fájdalmat vállalni, amit ma már otthon is pofonegyszerűen elvégezhetsz. Mutatjuk, hogy mire lesz szükséged és hogyan csináld!

A gyantázástól sokan ódzkodnak, mert – például a borotvával ellentétben  – ez egy fájdalmasabb, hosszabb és macerásabb szőrtelenítési eljárás. Azonban lebegjen az a gondolat a szemed előtt, hogy bár nem a legkellemesebb érzés lerántani a ragacsos csíkokat, utána hetekig nem kell majd a szőrtelenítéssel bajlódnod, ellentétben a borotválással, amit a rövidnacis, szoknyás időszakban szinte naponta meg kell ejteni. A gyanta ugyanis tövestől tépi ki a szőrszálakat, így azok legfeljebb 3-4 hét múlva nőnek ki újra.

Már nem a kozmetikusok kizárólagos eszköze a meleg gyanta, Te is könnyedén hozzáférhetsz gyantamelegítőkhöz és gyantapatronokhoz, melyekhez választhatsz akár roll-on waxot, gyöngy waxot vagy filmwax-ot is. Függetlenül attól, hogy melyik verzió mellett döntesz, a következőket kell megtenned a tökéletes végeredmény érdekében.

Először is távolítsd el az elhalt hámsejteket a bőrödről egy testradírral, hogy a gyanta minél jobban beleragadjon a szőrszálakba. Ezt követően alaposan töröld szárazra a bőröd és használj hintőport vagy valamilyen professzionális előápolót, hogy a maradék nedvességet is felitasd. A tökéletes gyantázás legfontosabb lépése ugyanis a száraz bőr. A szőr növekedésével ellentétes irányban simítsd a gyantacsíkot a lábadra, ezután feszítsd meg a bőröd és egy hirtelen mozdulattal rántsd le.

Amikor teljesen szőrtelen vagy, akkor utóápoló termékekkel töröld át a lábad a gyanta eltávolítása és a bőr megnyugtatása érdekében. A bőröd valószínűleg még órákig piros marad, így lehetőleg akkor végezd az időigényes műveletet, amikor nem kell kimozdulnod a lakásból.

További bejegyzések a kategóriában

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.